0297-255688info@platimex.nl

Gevelreclame

U bent hier

I work together with Jeroen for many years and I am happy with all the things he produce for our companies. Flexible and always on deadline. Working with Platimex makes your live much more easy.

John den Hollander - Owner Event Station and Zcene Moving Media Company

Platimex is een bedrijf wat van alle markten thuis is en men denkt ook graag mee. Prettig zakendoen dus!

Saskia Versteegh / Coördinator Marketing & Communicatie

In januari 2011 is de Walraven Group op een nieuw bedrijfslogo overgegaan. Als gevolg van de logowissel moesten diverse gevellogo's en inpandige logo's vervangen worden. Voor de klus hebben wij een drietal leveranciers verzocht om een plan te maken en een offerte uit te brengen. Onze keuze is daarbij gevallen op de firma Platimex. Alle werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn, volgens begroting en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

JERRY NIJSSEN / Manager Marketing Communications Walraven Group

Platimex heeft zowel prive als zakelijk voor ons een kwalitatief hoogstaand product geleverd, waar wij en ook onze visite en klanten met plezier naar kijken. Wij zijn ook zeker van plan in de toekomst gebruik te maken van zijn diensten!

TONI VAN DER ZWAARD / van der Zwaard optiek

Gevelreclame is de meest toegepaste vorm van buitenreclame.

Als uw bedrijf door een klant wordt bezocht, biedt uw gevel een eerste indruk. En u weet wat een eerste indruk kan doen…
Zorg dus dat die indruk goed is!

Een tekst op de gevel kan rechtstreeks geplaatst worden of op een paneel; wat uw voorkeur heeft..

Platimex maakt aan de hand van uw wensen en foto's van het pand een ontwerp. Het ontwerp wordt pas in productie genomen als u tevreden bent.

De mogelijkheden voor gevelreclame zijn talrijk. Maar of u nou kiest voor losse letters, platte letters, doosletters of verlichte letters: Platimex Beletteringen verzorgt het voor u.
Wij zijn u graag van dienst met advies dat past bij uw budget en wensen.