+31 (0)297-255688 info@platimex.nl
Balie met Jeroen

Wij komen graag met u in contact!

banner-illustratie1

Zet je bedrijf in de spotlights: kies voor Platimex Reclame & Beletteringen!

Voor alle vormen van driedimensionale communicatie ben je bij ‘Platimex Reclame & Belettering’ aan het juiste adres.

Platimex verzorgt niet alleen gevelreclame, bewegwijzering en voertuigreclame, maar ook inhouse LED display, textiel, vlaggen, glasfolie en event aankleding.

Wij volgen de laatste technische en creatieve ontwikkelingen op de voet en kunnen je altijd de allernieuwste oplossingen aanbieden.

Wat mag je van Platimex Reclame & Belettering verwachten?

Gedegen en goed onderbouwd advies

Wij weten als geen ander wat er mogelijk is op het gebied van reclame en beletteringen en hebben voor vrijwel elk vraagstuk een passende oplossing. Je krijgt van ons een gedegen en goed onderbouwd advies.

Passend ontwerp

Indien gewenst verzorgen wij een passend ontwerp voor je, al dan niet op basis van aangeleverde bestanden van het reclamebureau of de architect. We tekenen het ontwerp in op een foto, zodat we u direct een goede impressie van het eindresultaat kunnen laten zien.

Productie op maat

Wij garanderen bij onze productie op maat een hoge kwaliteit, korte levertijden en concurrerende prijzen. Deze garantie kunnen wij geven omdat de meeste producten in eigen huis worden vervaardigd. Onderdelen die wij zelf niet kunnen maken, worden verzorgd door zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers.

One-stop-reclame-shopping

Bij Platimex Reclame & Belettering kunt je te allen tijde terecht voor een totaalpakket: van gevelletters tot spandoeken en van bewegwijzering tot bedrukt textiel. Voor elke budget bieden wij een complete en passende oplossing aan om uw onderneming en/of evenement op een efficiënte wijze te laten opvallen.

Montage in eigen werkplaats of op locatie

Alle producten worden indien gewenst door ons gemonteerd in de eigen werkplaats van Platimex of op locatie. Zo ben je verzekerd van een correcte montagemethode met bijbehorende garanties.

Onderhoud en energiebesparing

Een slecht onderhouden reclame-uiting is storend. Voor jezelf, maar ook voor de (potentiële) klanten. Platimex verzorgt reparaties en onderhoud van bestaande reclame-uitingen, waar en wanneer dat nodig is.

Ook kunnen wij advies geven over onderhoudsvriendelijkere en/of  energiebesparende oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van neon- door LED-verlichting.

SI’BON Erkenning

Platimex is een SI’BON erkend signbedrijf wat dit voor jou betekend kan je vinden op de volgende pagina.